Tandläkare i Göteborg ny kund

Nu lutar veckan mot sitt slut och vi skall snart ta en efterlängtad helg. Det har varit fullt upp hela veckan och i torsdags var vi på möte med en ny kund. Det är en tandläkare i Göteborg som behövde hjälp med renovering av sitt hus. Vi träffades över en lunch inne i centrala Göteborg och gick igenom arbetet. Huset skall byggas ut och är tilltänkt att ge utrymme åt tre nya rum varav ett skall vara gästrum. Under lunchen diskuterade vi allt från himmel till jord och jag frågade honom lite om hur han blev tandläkare i Göteborg och självklart vad han tyckte om mina tänder. Jag fick bra betyg och många nyttiga råd för hur jag skall sköta om tänderna i framtiden. Jag fick en skämtsam tillsägelse att jag borde sluta upp med snusandet. Det är lättare sagt än gjort och om jag fått en hundring för alla gånger jag försökt hade jag varit miljonär nu. Han skrattade och till slut framkom det att han också snusade innan men lyckades sluta efter många om och men. Vi fortsatte diskutera kring tandläkare och det visade sig att han studerat till tandläkare i Göteborg och äger nu en privatklinik. Vi började diskutera lite kring deras nuvarande klinik och att den behövdes byggas ut. Väntrummet var väldigt trångt och det skulle behövas ett nytt rum för en tandhygienist de anställt bara några månader tillbaka. Men det blir ett jobb vi får diskutera mer en annan gång, först ligger fokus på att renovera huset. Jag kanske borde ringa min tandläkare i Göteborg, vasaviktoria. Det var ett bra tag sen jag var där nu och samtalet med tandläkarkunden gav mig en tankeställare.

 

admin