En sida om Hantverk/bygg/snickeri

Välkommen till oss på Hantverksbloggen

Här tar vi upp allt om skräddarsydda helhetslösningar inom bygg och säkerhet. Genom spetskompetens på projektering, rådgivning, installation och efterservice.

Vi tar även upp om Lås & säkerhet då våra samarbetspartners är specialister inom området

Du som kund skall kunna känna dig säker och trygg, samtidigt som du erhåller en användarvänlig produkt. Säkerhet är inte bara att kunna hålla obehöriga utelåsta, det är lika viktigt att man själv enkelt kan ta sig ut vid en eventuell nödsituation. Försäkringskrav skall jämkas med krav på säker utrymning. Till detta skall kopplas att allt skall fungera smidigt och säkert utan krångel.

Säkerhet och trygghet innebär att kunna lita på den produkt och den leverantör man har valt. För att du skall kunna leva upp till detta har vi fortlöpande utbildning tillsammans med låsfabrikanter och andra inom säkerhetsbranschen.

Vi levererar skräddarsydda helhetslösningar inom säkerhet och tillgänglighet. Genom spetskompetens på projektering, rådgivning, installation och efterservice på mekaniskt och  elektromekaniskt inbrottsskydd samt styrning av tillträde blir Lås-jarn det självklara valet som säkerhetsleverantör.

I bloggen kommer vi sammanfatta alla dessa branscher och ta upp vad som görs i branscherna, vad vi ska tänka på bland annat.

 

admin