Utbyggnad av restaurang i Karlskrona

Under hösten har vi varit i Karlskrona och byggt inredning i en restaurang. När man ska bygga ut en befintlig restaurang gäller det att planera noga. Det måste genomföras under den del av säsongen som minst påverkar rörelsen. Helt beroende på om man normalt sett har stängt någon del av året kan man ju lägga in det i kalendern då, men säsongöppna restauranger har oftast stängt på vintern.

Att gjuta en platta i tjäle i marken fungerar inte på vintern, och vädret kan vi ju dessvärre inte styra över. Vad kan man då göra på förhand för att underlätta utbyggnaden så mycket som möjligt? Genom att välja prefabricerade moduler, kan man försäkra sig om att leveransen av byggnadsmodulerna kommer den dag man bestämt. Eftersom dessa kan tillverkas inomhus oberoende av väder och vind, för att sedan monteras ihop på plats, utesluter man många kritiska moment. Något som är ett måste för en restaurang med tight schema. Man har inte råd att ta några risker som kan äventyra öppningsdatumet helt enkelt.

Restaurangen i Karlskrona hade god planering på allt och vi har hunnit mer än det var tänkt med inredningen. Det är god tid till öppnandet. Vi har gjort ett bra jobb och tänkte ta och fira det lite ikväll, fast det blir på ett ställe som har öppet året runt. Ska du gå på riktigt god after work, prova denna restaurang i Karlskrona: cozykitchen.se. Det lär nog bli en sen kväll i detta glada hantverkargäng!

 

 

admin