Förlovningsringar gjorda av silverskedar

förlovningsringarJag har fått ett väldigt kul uppdrag av några nära vänner. De har bett mig att tillverka två förlovningsringar av deras dopskedar i silver. Av alla hantverk jag gjort måste detta vara det mest speciella. Jag tycker att det är jättekul att göra annorlunda saker. Att de vill använda sina dopskedar med ingraverade namn är extra kul. Det finns många saker i silver i min verkstad och visst har jag gjort ringar, fast aldrig av en sked och inte heller några förlovningsringar. Hur som helst är det en stor ära och jag har hittat flera skedar i silver som jag ska öva på eftersom jag vill att mina vänners ringar ska bli perfekta!

Förlovningsringar är inte vilka ringar som helst och förhoppningsvis kommer man att ha kvar dem länge. De får en speciell betydelse och ett minne för livet. Det finns många fina att köpa också så klart och det är nog det allra vanligaste. Det är inte heller så många som vill ha silver i sina ringar. Här kan du titta på flera fina förlovningsringar, guldshop.com. Jag hoppas kunna göra några fina ringar av de silverskedar jag har också och kanske hamnar några av dem i min butik. Jag har sett att det finns många som gör smycken av gamla bestick och nu har jag blivit nyfiken på att prova själv.

 

 

admin