Problem med elfirman i växjö

Måndags när jag och Linda märkte ut granar till golv och fixade med bokföring och annat upptäckte vi på morgonen att vi inte hade något tryck på vattnet i lägenheten i Växjö. Vad var det nu för fel nu då. Vi gick till elcentralen i stora huset och hittade en nedfälld säkring precis som befarat. Vi fällde upp den och gick vidare till pumphuset som vi kallar det. Där sitter två stickproppar i ett uttag. En kontakt tillhör vattenpumpen och den andra tillhör en frostvakt som vi installerade inför förra vintern. Som de amatörelektriker vi är drog vi ur sladdarna och satte i dem igen så öppnade vi det gamla proppskåpet som sitter där och såg att en propp gått. Jag skruvade ur den, tog en ny och skruvade i den. Då small det och sprakade gnistor! Vi skrek och hoppade högt! Hehe. Usch, el är otäckt! Vi samlade oss och konstaterade att någonting var fel där alltså. Vi drog ut kontakterna igen och sprang fram och tillbaka mellan  elcentralen och pumphuset och med uteslutningsmetoden kom vi fram till att det var frostvakten som var knas. Vi ringde elfirman som installerat frostvakten åt oss och vi hade tur, de kunde komma samma dag och byta den.

Ett tryggt och säkert elsystem i fastigheten är en god investering ekonomiskt men också och
framförallt för livet. Elfirman i Växjö, Gerths Elinstallationer säger det att ”Vi har lång erfarenhet och bred kompetens och använder oss enbart av
kvalitetsprodukter vilket säkerställer hög kvalitet på alla utförda elarbeten” Detta stämde bra då vi använde oss av dom i vårt förra hus där det aldrig strulade.

 

 

 

admin