Bytte ett gammalt fönster i Göteborg

När jag skriver att jag bytte ett gammalt fönster i Göteborg, menar jag inte vilket fönster som helst! Det var ett ganska pilligt och arbetsamt fönster att byta. Så här efteråt är alla nöjda och glada och ingen skadade sig. Detta fönster satt väldigt dumt till i en riktigt gammal och hög byggnad. Dessutom var det så hög ålder på det att vi fick tillverka en ny ram och byta ut alla de små olika glasskivorna som satt i den. Fönstret var gjort som en stor båge och hade lite olika färger i glaset. Mycket vackert men som sagt lite knöligt att fixa och byta. Jag har ett tips om det är så att du behöver hjälp med att byta ett fönster i Göteborg, gunnarsglas.se. Själv åker jag hemåt i morgon efter att jag bytt ut ett annat fönster. Även detta är ett specialjobb man inte utför varje dag.fönster göteborg

Jag känner mig lite mör i kroppen och min kollega sa att de hade ett litet spa på hotellet där vi ska övernatta. Det låter som om det får bli ett besök där. Efter det ska vi kosta på oss ett fint restaurangbesök för det är ju inte varje dag vi byter fönster i Göteborg! Jag tror knappt att jag varit här sedan jag startade min lilla firma för 13 år sedan.

 

 

admin