Jurist i Växjö istället för hantverk…

Här sitter jag bland alla mina verktyg och träbitar och funderar. Jag har ju varit hantverkare hela livet och trodde att något av mina barn skulle axla den rollen. Igår kom min son hem och berättade att han ville bli jurist. Han hade varit i Växjö på en mässa som handlade om olika yrken. Jag är givetvis mäkta stolt över att han vill utbilda sig till jurist även om han försvinner iväg från oss och Växjö ett tag. Man kan inte annat hoppas än att han kommer tillbaka efter några år.

Det finns en bra firma i Växjö där han skulle kunna försöka få arbete som jurist när han är klar. Fast jag ska inte tjata så klart. Jag var blev intresserad av att veta lite mer om yrket. Här kan man få hjälp av en jurist i Växjö, advokatbyrån Tomas Malm. Vem vet, kanske behöver man en jurist framöver. Det är mycket att hålla reda på och det kan nog vara en bra sak att be en jurist om råd. Speciellt om man har eget företag, som jag.

Kanske vaknar snickeriet till liv när han blir äldre. Jag tycker det är ett härligt yrke men förstår att alla har olika kall i livet och tur är väl det!

 

 

admin